Μαρτυρίες Ασθενών

slider2Κέντρο Ολοκληρωμένης Φυσικής Ολιστικής
και Συμπληρωματικής Ιατρικής

Διαβάστε αληθινές μαρτυρίες ασθενών σχετικά με την αποτελεσματικότητα των θεραπευτικών μεθόδων που χρησιμοποιεί ο ορθοπεδικός Θεοχάρης Βασίλειος στο ιατρείο πόνου του στον Πειραιά.

Eιμαι  η  X.J από την  Αυστραλία και ήλθα στην Ελλάδα για  μια ακόμη –τελευταία προσπάθεια  εξωσωματικής. Είχα απελπιστεί. Πέντε αποτυχημένες προσπάθειες. Από την Αυστραλία μου συνέστησαν να κάνω βελονσμό .Πριν και μετά την εμβρυομεταφορά . Μου συνέστησαν τον Ιατρό κ.Θεοχάρη για βελονισμό. Παρακολούθησα το πρόγραμμα του. Είχα επιτυχία. Τον ευχαριστώ και πιστεύω ότι με την βοήθεια του ξεπέρασα τα προβλήματα των προηγούμενων αποτυχιών της  εξωσωματικής. Είμαι έγκυος  η βοήθεια τουκ.Θεοχάρη ήταν πολύτιμη για μένα. Ο Θεός να τον ευλογεί.
Χ.J   40  ετών

“Πάσχω από  ισχαιμία κάτω  άκρων με σοβαρές στενώσεις αρτηριών.Εχω χειρουργηθεί στο  ένα μου πόδι με παρακαμπτήριο μόσχευμα.Δεν μπορούσα να περπατήσω είκοσι μέτρα.Πονούσα  και έπρεπε να σταματήσω.Γνώριζα τον κ. Θεοχάρη και μου συνέστησε να κάνω θεραπεία χηλίωσης για τα αγγεία μου. Παρακολούθησα την θεραπεία και σήμερα μπορώ να περπατήσω ένα χιλιόμετρο χωρίς πόνο. Οι εξετάσεις μου είχαν σημαντική βελτίωση. Αισθάνομαι ολο το σώμα μου ισχυρότερο.. Ευχαριστώ τον ιατρό μου για την βοήθεια που μου προσέφερε.”
Κ.Ι  83 ετών

‘’Για περισσότερους από 6 μήνες ήμουν με φρικτούς πόνους στη σπονδυλική στήλη. Μετά από νοσηλεία σε Νοσοκομείο εμφανίστηκαν 2 τεράστια έλκη κνημών. Παρακολούθησα ειδική ενδοφλέβια IV θεραπεία και οζονοθεραπεία με ειδικά στοιχεία βιταμινών, ιχνοστοιχείων και μετάλλων και τα παραπάνω συμπτώματα εξαφανίστηκαν. Μπορώ να κοιμάμαι χωρίς πόνο και να βαδίζω ελεύθερα.’’
Η.Η. ετών 81

‘’Είχα αγγειακές διαταραχές και δερματίτιδα, καθώς δούλευα σε βενζινάδικο. Με τη θεραπεία «Χηλίωση» μπόρεσα και βελτίωσα την υγεία μου. Οι πληγές και τα έλκη στο σώμα μου έφυγαν και τα νεύρα μου επανήλθαν.’’
Π.Σ. 50 ετών

‘’Είχα φοβερή αρθρίτιδα και δεν μπορούσα να περπατήσω. Έπρεπε να χειρουργηθώ. Επειδή δεν μου το επέτρεπε η υγεία μου, έκανα τη θεραπεία «Χηλίωση» και η υγεία μου βελτιώθηκε. Οι αρθρώσεις μου σταμάτησαν να πονούν και σταμάτησα τη χορήγηση αντιφλεγμονωδών φαρμάκων και κορτιζόνης.’’
Γ.Μ. 67 ετών

‘’Είχα φοβερούς πόνους στα γόνατα και στους ώμους, καθώς και αυξημένο σάκχαρο, πίεση και χοληστερίνη. Με τη θεραπεία της Χηλίωσης ρύθμισα τον οργανισμό μου και δεν χρειάζεται να παίρνω φάρμακα που δεν με βοηθούν πραγματικά.’’
Β.Π. 57 ετών

‘’Είχα κρίσεις υπογλυκαιμίας και σάκχαρο που δεν μπορούσα να ρυθμίσω. Η Χηλίωση με βοήθησε στη ρύθμισή του.’’
Μ.Β. 68 ετών

‘’Έχω νεφρική ανεπάρκεια και προκάρδιο άλγος, καθώς και στηθάγχη και καθολική στένωση αγγείων. Η υγεία μου βελτιώθηκε σημαντικά. Τώρα μπορώ να περπατώ χωρίς πόνο και συνεχίζω τη δραστηριότητά μου, που είχα εγκαταλείψει. Η θεραπεία της Χηλίωσης, σε συνδυασμό με την ενδοφλέβια θεραπεία IV και μια σωστή διατροφή, με βοήθησαν σημαντικά. ‘’
Σ.Κ. 68 ετών

‘’Είχα υπέρταση και αυτό με έκανε να έχω φρικτούς πόνους και να μην μπορώ να περπατήσω παραπάνω από 100 μέτρα. Με τη θεραπεία της Χηλίωσης η ζωή μου έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.’’
Β.Θ. 70 ετών

’’Τον Ιανουάριο του 2015, αναζητώντας λύση για το πρόβλημά μου στο διαδίκτυο, βρέθηκα στην ιστοσελίδα του ιατρού dr. Θεοχάρη Βασιλείου. Θυμάμαι ήταν των Φώτων και κάλεσα από περιέργεια, περιμένοντας να ακούσω τηλεφωνητή με τις ώρες λειτουργίας του ιατρείου του. Προς έκπληξή μου, στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο δρ. Θεοχάρης και, όταν ρώτησα πότε μπορώ να έχω ραντεβού μαζί του, μου αποκρίθηκε σήμερα το απόγευμα!
Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι για τη θεραπεία μου καθώς και για μια ποιοτική ζωή, κάτι που είχα ξεχάσει πώς είναι.
Πριν μερικά έτη ανακάλυψα ότι πάσχω από νόσο Crohn ένα σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα, που προσβάλλει το έντερο κάνοντας φλεγμονές και έχει πολλές παρενέργειες, όπως δυσαπορρόφηση βιταμινών, ιχνοστοιχείων κ.λπ., τρομακτικές δυσπεψίες, ακατάσχετες διάρροιες, κάτι σαν ουλίτιδες στα ούλα, εξάντληση, τενοντίτιδες, πέτρες στα νεφρά και δεκατική πυρετική κίνηση σε περιόδους κρίσεως.
Όταν τον επισκέφθηκα και μελέτησε το φάκελό μου, θυμάμαι μου είπε χαρακτηριστικά: Λεβέντη μου, εδώ που ήρθες θα βρεις λύση στο πρόβλημά σου, θα σε κάνω καλά με εγγύηση. Αρκεί εσύ να κάνεις ό,τι θα σου πω.
Το πρώτο που με έβαλε να κάνω ήταν θεραπεία με ηλεκτρομαγνητικά πεδία, μετά ειδική διατροφή για να αλκαλοποιηθεί ο οργανισμός μου και μετά από δική του μεγάλη πίεση, πήγα να αφαιρέσω την πέτρα από το νεφρό μου. Ουσιαστικά μου έσωσε το νεφρό, καθώς και την ποιότητα ζωής μου.
Μετά από 10 συνεδρίες, τα δέκατα, το τρομακτικό κοιλιακό άλγος, οι δυσπεψίες, οι διάρροιες έχουν εξαφανιστεί. Όπως κοντεύουν να εξαφανιστούν και οι φλεγμονές στο παχύ έντερο!
Καλέ μου ιατρέ δρ. Θεοχάρη, σου οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ.’’
Κ.Κ. 60 ετών

Δείτε παρακάτω χρήσιμα links για την έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωσή σας πάνω σε όποια προβλήματα υγείας σας απασχολούν και τις δυνατότητες εναλλακτικής θεραπείας τους.

http://www.ozone-association.com/
http://www.ozonoterapia.com/
http://www.ozonosan.de
http://www.oxygenmedicine.com/
http://www.hkmed.de/Bodeng/index2.htm
http://www.oxygentherapyexperts.com/
http://www.ozono.cubaweb.cu/indexing.htm
http://www.rusmedserv.com/medozone
http://www.oxygenhealingtherapies.com/ozonated_water.html
http://www.healingcancernaturally.com/medical-ozone-therapy-links.html
http://www.einet.net/directory/948867/Ozone_Therapy.htm
http://www.aaomed.org/
http://www.acam.org/
http://pureprp.com/
http://www.acupuncture.com.au/
http://www.americanacupuncture.com/
http://www.gkindia.com/therapies/accupucture.htm
http://www.healthy.net/scr/therapy.aspx?Thid=1
http://www.pain-education.com/acupuncture.html?
http://www.medicinenet.com/acupuncture/article.htm
http://www.ndsn.org/SEPT95/GUEST.html
http://www.pointinjection.com/