slider2

Θεραπείες Αντιγήρανσης

Ενδοφλέβιες IV Θεραπείες Αντιγήρανσης

Η γήρανση είναι ένα αναπόφευκτο μέρος της ζωής. Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που είναι αναπόφευκτη, πολλές από τις συνέπειες της γήρανσης μπορούν να προληφθούν με σωστή διατροφή, υγιεινό τρόπο ζωής, και ορμονική και διατροφική υποστήριξη. Εκφυλιστικές ασθένειες και προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την ηλικία μπορούν να αποφευχθούν ή να ελαχιστοποιηθούν.

Η συμβατική ιατρική είναι υπερβολικά κυνική σχετικά με τις θεραπείες αντιγήρανσης. Οι περισσότεροι παραδοσιακοί γιατροί θα σας πουν ότι η αντιγήρανση είναι μύθος και ότι ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση των παθήσεων της αντιγήρανσης είναι τα φάρμακα και οι χειρουργικές επεμβάσεις. Η αλήθεια είναι ότι ενώ αυτά τα εργαλεία της συμβατικής ιατρικής μπορούν να σώσουν ζωές σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, δεν μπορούν να αποτρέψουν τη νόσο ή την προαγωγή της υγείας, την ευεξία και τη μακροζωία .

Ο δικός μας ορισμός της αντιγήρανσης – φάρμακο, είναι η αξιοποίηση των ασφαλών και αποτελεσματικών θεραπειών που απευθύνονται στους υποκείμενους μηχανισμούς της γήρανσης του πληθυσμού. Ο στόχος δεν είναι να παρατείνει τη ζωή σε κάποια εξωπραγματικά προχωρημένη ηλικία, αλλά για την προώθηση της επιτυχούς γήρανσης, να παραμείνουν οι ασθενείς υγιείς και λειτουργικοί μέχρι το τέλος του βίου, με μια μακρά και παραγωγική ζωή. Η έμφαση πρέπει να δοθεί στην αποδεδειγμένη φυσική θεραπεία για την πρόληψη και την ελαχιστοποίηση των ασθενειών που σχετίζονται με την ηλικία, συμπεριλαμβανομένης και της ορμονικής υποκατάστασης, της λήψης συμπληρωμάτων διατροφής, της άσκησης και των συγκεκριμένων διατροφικών συστάσεων.

Η Ενδοφλέβια IV Θεραπεία Αντιγήρανσης επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης μέσω των στοχευμένων θρεπτικών συστατικών. Ενώ η γήρανση δεν προκαλείται από έναν παράγοντα, η καταστροφή των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες είναι η κυρίαρχη θεωρία στην ερώτηση ‘’γιατί γερνάμε;’’. Οι ελεύθερες ρίζες εμπλέκονται σε ασθένειες όπως αθηροσκλήρωση, υπέρταση, νόσος του Αλτσχάιμερ, αρθρίτιδα, όψιμη έναρξη διαβήτη και νόσος του Πάρκινσον. Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσής σας, θα μάθετε πώς τα αντιοξειδωτικά όπως η γλουταθειόνη, οι βιταμίνες Α, C και Ε, καθώς και η καταπολέμηση με βήτα-καροτένιο ελευθέρων ριζών, επιβραδύνουν το ρυθμό με τον οποίο μεγαλώνουμε και γίνεται αναστροφή μερικών από τις ζημιές που έχουν ήδη επιβληθεί κατά τη διάρκεια των ετών.

Εκτός από τις ελεύθερες ρίζες, με τις καθημερινές διαδικασίες του σώματός μας δημιουργούνται πολλά απόβλητα, που θα πρέπει ο οργανισμός μας τακτικά να καθαρίσει, ώστε να αποτοξινωθεί.

Μπορούμε, επίσης, να δούμε πως έχουμε αρκετά εργαλεία καθαρισμού του οργανισμού μας, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών Β6, Β12 και του φυλλικού οξέος, ώστε να ξέρουμε ότι η δουλειά του καθαρισμού έγινε.

Ο εγκέφαλός μας επηρεάζεται από τις ίδιες διαδικασίες που συμβάλλουν στη συνολική γήρανση, οπότε το πόσο καλά φροντίζουμε τον εαυτό μας επηρεάζει όχι μόνο τη γενική υγεία μας, αλλά και την ψυχική μας λειτουργία. Ο γιατρός μπορεί να επιλέξει την χρήση φυσικών βοτάνων, όπως Ginkgo biloba και Ginseng, για να συμβάλει στην ενίσχυση του πνευματικού δυναμικού και να αυξήσει την πνευματική ενέργεια και την αντοχή μας.