Τι είναι ο βιοσυντονισμός και που μπορεί να μας βοηθήσει;

slider2Κέντρο Ολοκληρωμένης Φυσικής Ολιστικής
και Συμπληρωματικής Ιατρικής

Ο Βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της Κβαντικής Φυσικής (Μάξ Πλάνκ) κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Στο σώμα μας, έχουμε διαφορετικές μορφές ενέργειας.

Μία από αυτές είναι η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται με ταλαντώσεις (συχνότητες).

Κάθε ζωτικό όργανο, κάθε ανθρώπινος ιστός, όπως άλλωστε και κάθε τι γύρω μας εκπέμπει την δική του ιδιαίτερη συχνότητα που ονομάζεται ιδιοσυχνότητα. Όλα τα όργανα μαζί συνθέτουν το προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του καθενός .

Η παρουσία κάποιου ξενιστή όπως τα παράσιτα ή οι ιοί επηρεάζουν το πεδίο αυτό αφού επιπλέον συχνότητες κάνουν την εμφάνιση τους, με συνέπεια να μειώνεται η ταχύτητα επικοινωνίας των κυττάρων μεταξύ τους . Η ταχύτητα αντίδρασης του οργανισμού επιβραδύνεται με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένος και ευάλωτος και να εκδηλώνονται οι ασθένειες. Ειδικά μηχανήματα διάγνωσης που χρησιμοποιούνται στον βιοσυντονισμό διαθέτουν την ικανότητα να εντοπίζουν τις ξένες συχνότητες των παθογόνων μικροοργανισμών, ενώ οι αντίστοιχες θεραπευτικές συσκευές διαθέτουν την ικανότητα αποδόμησης των παθογενών αιτίων ώστε όλα να δουλεύουν και πάλι σωστά.

Είναι γεγονός οτι το ανθρώπινο σώμα διαθέτει μία τεράστια ικανότητα αυτοίασης και αυτοθεραπείας , οι οποίες όμως πέραν των μικροβιακών φορτίων βάλλονται και από τον τρόπο ζωής τον οποίο ακολουθούμε. Διάφορες χημικές ουσίες που εισβάλλουν στον οργανισμό μας μέσα από τα τρόφιμα και τα φάρμακα, ο μολυσμένος αέρας,το άγχος, η ηλεκτρομαγνητική και γεωπαθητική επιβάρυνση πλήττουν αυτήν την ικανότητα αυτοπροστασίας που έχει ο οργανισμός μας. Η κόπωση και ο εκφυλισμός που επέρχεται στα όργανα και τα συστήματα του οργανισμού μας γίνεται ορατός μέσα από την εκπομπή αντίστοιχων παθολογικών και διαταραγμένων πλέον ταλαντώσεων . Η λειτουργία της μεθόδου του βιοσυντονισμού επικεντρώνεται στην επαναφορά του οργανισμού στην ιδανική κατάσταση μέσω της εκπομπής χαμηλών, φυσιολογικών για τον οργανισμό αρμονικών συχνοτήτων, οι οποίες “επανασυντονίζουν” τον οργανισμό την σωστή λειτουργία και ενεργοποιώντας τον φυσικό μηχανισμό αυτοίασης .

Επομένως ο βιοσυντονισμός δρά σε δύο φάσεις:

α) προσδιορισμός και εξάλειψη του αιτίου

β) επαναφορά των πληγέντων οργάνων και συστημάτων του οργανισμού σε φυσιολογικό επίπεδο

Η εφαρμογή του Βιοσυντονισμού σήμερα είναι αποτέλεσμα έρευνας δεκαετιών πολλών σπουδαίων επιστημόνων , μεταξύ των οποίων είναι οι: Franz Morell , Erich Rasche, Royal Raymond Rife (1888-1971) και Reinhard Voll (1909 – 1989)

Με βάση τις τεκμηριωμένες επιστημονικά εργασίες τους έχει αναπτυχθεί και τελειοποιηθεί σήμερα η τεχνολογία των συσκευών της Deta Elis Holding.

Ο Βιοσυντονισμός  παρέχει στον οργανισμό  εξαιρετικά αποτελέσματα σχετικά με τον προσδιορισμό ης

Ο Βιοσυντονισμός  παρέχει στον οργανισμό  εξαιρετικά αποτελέσματα σχετικά με τον προσδιορισμό ης αιτίας, την αποκατάσταση, την πρόληψη και την ευεξία

Βιοσυντονισμός & προσδιορισμός της αιτίας

Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί καθώς και όλα τα  άψυχα αντικείμενα έχουν τις δικές τους συχνότητες και την ικανότητα να εκπέμπουν και να λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα.

Με βάση αυτή την αρχή όλοι οι μικροοργανισμοί ( βακτήρια, ιοί, μύκητες, παράσιτα, πρωτόζωα, έλμινθες ), και όλα τα προβλήματα της υγείας έχουν τη δική τους ηλεκτρομαγνητική συχνότητα.

Αυτή η συχνότητα μπορεί να γίνει αντιληπτή από μια συσκευή η οποία είναι συνδεδεμένη στο σώμα του πάσχοντα.

Η χρήση της συσκευής  μπορεί να ανιχνεύσει  με επιτυχία 98% και με ακρίβεια όλα τα αίτια των προβλημάτων της υγείας.

Κάτι που είναι δύσκολα να επιτευχθεί με άλλες μεθόδους μιας και για γίνεται συνήθως καταγραφή των συμπτωμάτων και όχι αναγνώριση και αντιμετώπιση των αιτιών της νόσου.

Πλεονεκτήματα της Βιοσυντονιστικής ανίχνευσης

  • Έχει πολύ μεγάλη ακρίβεια.
  • Προσφέρει μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη εικόνα του επιπέδου υγείας του οργανισμού, λαμβάνοντας υπόψη τις βασικές αιτίες του προβλήματος.
  • Είναι ανώδυνη και ακίνδυνη.
  • Μόνο μία συνεδρία αποκαλύπτει όλα τα ζητήματα υγείας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.
  • Μπορεί να δείξει αν έχει εκτεθεί ο οργανισμός σε τοξικές ή άλλες επιβαρύνσεις.
  • Παρέχει μια επισκόπηση ολόκληρου του σώματος και προσδιορίζει το βαθμό προσβολής και διαταραχής των οργάνων. Αυτές οι διαταραχές ανακαλύπτονται πολύ νωρίς γεγονός που συντελεί στην πρόληψη.
  • Επιτρέπει την ταυτοποίηση των παρασίτων και μικροοργανισμών, ακόμη και εκείνων που είναι αδύνατον να διαγνωσθούν από τις υπάρχουσες μεθόδους.

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

Τι είναι ο βιοσυντονισμός;

Βιοσυντονισμός ονομάζεται η μέθοδος διάγνωσης και θεραπείας μέσω συχνοτήτων. Βασίζεται στο φυσικό φαινόμενο των ταλαντώσεων. Κάθε οργανική ή ανόργανη ύλη (ξύλο,  γυαλί, μάρμαρο, χρυσός, κύτταρο, ιστός, όργανο) εκπέμπει τις δικές του μοναδικές ταλαντώσεις. Οι ταλαντώσεις αυτές μετριούνται σε χέρτζ (Hz) και ποτέ δεν συμπίπτουν μεταξύ τους για 2 διαφορετικά υλικά. Π.χ. Οι ταλαντώσεις του ξύλου είναι σαν ένα είδος ταυτότητας για το ξύλο και ποτέ δεν συμπίπτουν με τις ταλαντώσεις π.χ. του μαρμάρου. Διαφορετική ταλάντωση συνεπάγεται και διαφορετικό υλικό. Οι ταλαντώσεις ενός κυττάρου του συκωτιού είναι εντελώς διαφορετικές από τις ταλαντώσεις ενός κυττάρου των νεφρών κ.ο.κ. Επίσης το ίδιο ισχύει για τα όργανα μας όπως είναι το συκώτι, τα νεφρά, η καρδιά κτλ. Για τα μικρόβια ισχύει επίσης το ίδιο. Διαφορετική συχνότητα εκπέμπει ο ιός της γρίπης από τον ιό της υπατίτιδας και διαφορετική ο ιός του έρπητα από τον ιό των κονδυλωμάτων (HPV) και ούτω καθ’ εξής.

Σε ποιούς απευθύνεται ο βιοσυντονισμός;

Ο βιοσυντονισμός απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 3 χρονών έως και 100+. Χρησιμεύει πολύ στην καλύτερη λειτουργία και επικοινωνία των οργάνων και συστημάτων του οργανισμού μας (ανοσοποιητικό, ουροποιητικό, λεμφικό, καρδιαγγειακό κ.α.). Συντονίζει ολόκληρο τον οργανισμό μας να λειτουργεί καλύτερα. Επαναφέρει τις υγιείς συχνότητες των κυττάρων και των οργάνων με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία και επικοινωνία αυτών μεταξύ τους και έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση της διάθεσης, της ενέργειας, της ψυχολογίας, του ύπνου, της σεξουαλικής δραστηριότητας, της μεταβολικής δραστηριότητας και άλλων βασικών για την ποιότητα της καθημερινής ζωής μας λειτουργιών.

Ο βιοσυντονισμός αποτελεί κλασική μέθοδο ιατρικής;

Ο στόχος του βιοσυντονισμού είναι να βοηθάει τον οργανισμό να επανέρχεται στις φυσιολογικές του ταλαντώσεις με στόχο την ενδυνάμωσή του, την καλύτερη λειτουργία του, την αυτορύθμιση του και την ενδυνάμωση του ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται από μόνος του, κινητοποιώντας τους καταπληκτικούς μηχανισμούς αυτοθεραπείας που διαθέτει, εναντίον οποιασδήποτε ασθένειας. Παρ’ ότι ο βιοσυντονισμός έχει μία μακρά ιστορία (έχει ανακαλυφθεί και αποδειχθεί η λειτουργία του πριν από 80 χρόνια

και παρ’ότι χρησιμοποιείται διαγνωστικά και θεραπευτικά στους αστροναύτες και στον στρατό από την Αμερική, τη Ρωσία κ.α. χώρες εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και παρ’ ότι στην Γερμανία και σε άλλες προηγμένες χώρες αποτελεί επίσημη ιατρική πράξη, ο βιοσυντονισμός δεν είναι κλασική ιατρική. Η κλασική ιατρική, γνωστή και ως αλλοπαθητική ιατρική, προσπαθεί με χημικά σκευάσματα να εξολοθρεύσει μικρόβια και άλλες ασθένειες ή να ρυθμίσει βασικές διαταραγμένες λειτουργίες του οργανισμού (π.χ. υψηλή πίεση, υπερθυρεοειδισμό κ.α.), με το τίμημα όμως των πολλαπλών παρενεργειών. Θέλοντας να διορθώσει παραδείγματος χάριν το πρόβλημα ενός ασθενούς με υψηλά επίπεδα χοληστερίνης του δίνεται ως οδηγία να παίρνει καθημερινά κάποιο χάπι για την χοληστερίνη το οποίο όμως έχει παρενέργειες στο συκώτι του ασθενούς. Με απλά λόγια η χημική φαρμακευτική μέθοδος και προσέγγιση προσπαθώντας να διορθώσει την παθολογική κατάσταση ενός ασθενούς του δημιουργεί παράπλευρες απώλειες και καινούρια προβλήματα τα οποία ο ασθενής πριν από την αγωγή δεν τα είχε. Ο βιοσυντονισμός όπως και η ομοιοπαθητική, ο βελονισμός, η βοτανολογία, η διατροφολογία κ.α. εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας έχει ως στόχο να επαναφέρει με φυσικό τρόπο την υγιή λειτουργία του οργανισμού, και να επιφέρει την αυτοίαση και αυτορύθμιση του χωρίς να επιφέρει καμμία άλλη παρενέργεια σε αυτόν. Ένας τρόπος για να το πετύχει αυτό είναι να εξολοθρεύσει μέσω συχνοτήτων βλαβερούς μικροοργανισμούς και μετά να ακολουθήσει προγράμματα ρύθμισης επαναφοράς των οργάνων όλου του οργανισμού σε μία 100% υγιή κατάσταση όσο αυτό φυσικά είναι εφικτό.

Χρήση της μεθόδου του βιοσυντονισμού ως θεραπεία

Αν κάποιος υποφέρει από κάποια χρόνια πάθηση και θέλει να ανακαλύψει την αιτία της δημιουργίας της πάθησης αυτής, τότε είναι απαραίτητο να κάνει ένα τεστ (ανάλυση) βιοσυντονισμού. Με το τεστ βιοσυντονισμού μπορεί να ανακαλυφθεί η αιτία μιας ασθένειας, να εντοπιστεί ο πιθανός μικροβιακός ή άλλος παράγοντας που την δημιούργησε, ο χρόνος που την δημιούργησε και το συγκεκριμένο όργανο από το οποίο ξεκίνησε η διαταραχή. Πάρα πολλές παθήσεις έχουν ως αίτιο μικροβιακούς παράγοντες. Ακόμη και η σύγχρονη κλασική ιατρική σήμερα έχει αρχίσει να συνδέει πολύ σημαντικές και ευρέως διαδεδομένες νόσους, όπως ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας με τον ιό HPV, η ηπατίτιδα οφείλεται στον ιό της ηπατίτιδας, ο μύκητας κάντιντα (candida) σύμφωνα με τελευταίες έρευνες ενοχοποιείται για διάφορα είδη καρκίνου και άλλες πολλές έρευνες έχουν αρχίσει να στρέφονται προς την σύνδεση ιών, παρασίτων, μικροβίων, μυκήτων κ.α. βλαβερών μικροοργανισμών με πολύ σοβαρές νόσους. Με το τεστ βιοσυντονισμού μπορεί να ανακαλυφθεί ο επιβαρυντικός παράγοντας που δημιούργησε την ασθένεια (μικρόβιο, βαρέα μέταλλα, ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση, γεωπαθητική επιβάρυνση κ.α.), και με την ίδια μεθοδο να εξολοθρευτεί ο μικροβιακός ή οποιοσδήποτε άλλος παράγοντας μέσω αβλαβών και χωρίς παρενέργειες ασύρματων φορητών συσκευών βιοσυντονισμού για ιδιώτες (οι συσκευές είναι στο μέγεθος κινητού τηλεφώνου).

Χρήση της μεθόδου του βιοσυντονισμού ως πρόληψη

Για να εφαρμόσει στον εαυτό του την μέθοδο του βιοσυντονισμού κάποιος, δεν χρειάζεται να είναι απαραιτήτως ασθενής. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και ένας ιδιώτης αγοράζοντας μία ατομική φορητή συσκευή βιοσυντονισμού μπορεί να εφαρμόσει προληπτική ιατρική πάνω του χωρίς την καθοδήγηση κάποιου ιατρού. Στις συσκευές βιοσυντονισμού υπάρχουν προεγκατεστημένα προγράμματα για την καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, του κυκλοφορικού συστήματος, της λέμφου, του ουροποιητικού, του ενδοκρινικού, του αναπαραγωγικού, του αναπνευστικού και όλων των υπολοίπων συστημάτων λειτουργίας του οργανισμού. Επίσης υπάρχουν προγράμματα για βαθιά κυτταρική αποτοξίνωση, για απομάκρυνση βαρέων μετάλλων (π.χ. υδράργυρος, μόλυβδος, κάδμιο κ.α.), προγράμματα για την αυπνία, για πόνους όλων των ειδών, προγράμματα νεότητας, ενέργειας, ομορφιάς (αντιρυτιδικά, λίφτινγκ) κ.α. πολύ χρήσιμα προληπτικά προγράμματα.

Τεστ βιοσυντονισμού

Η ανάλυση βιοσυντονισμού μπορεί να εντοπίσει τα εξής:

1)   Μικροβιακές επιβαρύνσεις

2)   Ενεργειακά αποθέματα οργανισμού

3)   Βιολογική ηλικία οργανισμού

4)   Προδιαθέσεις οργάνων για παθολογία

5)   Ψυχοσυναισθηματική κατάσταση

6)   Έλεγχος για αυτοάνοσα νοσήματα. (είναι αυτοάνοσο ή δεν είναι; Έχει τύχει σε ασθενείς που εφαρμόζουν την μέθοδο να ανακαλυφθεί ότι μία πάθηση η οποία έχει κατηγοριοποιηθεί ως αυτοάνοση λόγω των συμπτωμάτων της, τελικά να μην είναι αυτοάνοση, να βρίσκεται μέσω του τεστ ο επιβαρυντικός παράγοντας, να εξαλείφεται μέσω του βιοσυντονισμού από τον οργανισμό και ο ασθενής να επανέρχεται σε υγιή κατάσταση)

7)   Ηλεκτρομαγνητικές επιβαρύνσεις

8)   Γεωπαθητικές επιβαρύνσεις

9)   Ελλείψεις συγκεκριμένων βιταμινών και ιχνοστοιχείων

10) Τροφικές δυσανεξίες

11)  Εύρεση της αιτίας μίας νόσου

… και άλλα πολλά